Wat kan ik voor u doen?

 

Solo ta hari biedt professioneel belangenmanagement en strategisch stakeholder- en omgevingsmanagement, gefocust op een transitie naar een duurzamer toekomst. Mensen op verschillende niveaus binnen en tussen organisaties, bedrijven en overheden op belangenniveau verbinden en in beweging krijgen op een gewenste verandering. Het bouwen van duurzame relaties. Het slaan van bruggen die anderen nog niet zien en het in samenwerking realiseren van gewenste veranderingen. Solo ta hari werkt als belangenverbinder en strateeg op het 'hoe' in energietransitie, met een beheerste en doelgerichte aanpak.

Meer weten over wat Solo ta hari voor u of uw organisatie
kan betekenen?

Neem voor meer informatie of een kennismakingsgesprek contact op.

Belangenmanagement

Wilt u weten wat de strategische stakeholders van uw organisatie zijn? Heeft u behoefte aan overzicht en inzicht in de belangen van uw stakeholders op een strategisch thema of dossier? Komt u onvoldoende toe aan het onderhouden van relaties met strategische stakeholders, het zichtbaar naar buiten treden of het uitdragen van uw visie op strategische dossiers? Of bent u op zoek naar een ervaren sparring partner die strategisch/tactisch met u mee kan denken om u te positioneren op executive/bestuurlijk niveau bij uw stakeholders?

Strategisch Omgevingsmanagement

Staat u voor de uitdaging een complexe opgave in energietransitie te realiseren met impact op de omgeving? Is het verkrijgen en behouden van draagvlak en support bij het publiek en politiek voor uw project of bedrijfsactiviteiten noodzakelijk? Heeft u behoefte aan strategie of regie om stakeholders bij uw opgave te betrekken?

Faciliteren stakeholderdialoog

Moeizame relaties met stakeholders in uw omgeving? Is het verkrijgen en behouden van draagvlak en support bij het publiek en politiek voor uw project of bedrijfsactiviteiten noodzakelijk? Of is draagvlak essentieel om uw project effectief te implementeren? Wilt u graag in gesprek met uw omgeving over strategische vraagstukken van uw organisatie? In al die gevallen kan het voeren van stakeholderdialoog een bijdrage leveren aan het resultaat.